Exit tickets voor in de klas

Schermafbeelding-2020-05-22-om-12.32.28

Bestel nu

Let op: je ontvangt dit document alleen als downloadbaar bestand.

5,50

Exit tickets voor in de klas

Exit tickets (of afzwaaiers in het Nederlands) voor in de klas zijn een mooie manier om te  achterhalen wat leerlingen hebben geleerd tijdens de les. Ze zijn ontworpen  voor een snelle controle en kosten niet meer dan 3 tot 5 minuten om in te vullen.

Ze kunnen snel gelezen en eventueel beoordeeld worden door de leerkracht. Dit laatste hoeft niet. De ingevulde exit tickets kun je gebruiken als start van je volgende les. Exit tickets kunnen ook bepalen of je lesstof opnieuw moet aanbieden. Ze kunnen ook gebruikt worden om leerlingen in te delen in groepjes gebaseerd op hun begripsniveau.

In dit pakket zitten 25 verschillende soorten exit tickets voor in de klas. Te gebruiken bij elke methode en elk vakgebied. De meesten zijn gericht op het proces, enkele ook op het product. Elk exit ticket bestaat uit 2 pagina’s: de eerste pagina heeft 4x hetzelfde exit ticket en de tweede pagina heeft 2x hetzelfde exit ticket, zodat je makkelijk in meerdere formaten kunt printen.

LET OP: DIT PRODUCT ONTVANG JE ALS DOWNLOAD!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.