De grote klokkenbundel

klokkenbundel

Bestel nu

De grote klokkenbundel, met wel 7 verschillende activiteiten om het oefenen met de klokken nog leuker te maken.  In totaal zijn er 23 varianten van deze activiteiten en vind je ruim 100 pagina’s met materialen om het klokkijken onder de knie te krijgen.

Na betaling ontvang je deze bundel  als downloadbare PDF in je mailbox (let op: dit wil wel eens in je spambox terecht komen!). Daarnaast kun je je downloads ook altijd terug vinden in je account bij jufjoanne.nl. Een goede reden om dus een account aan te maken!

12,00

Categorieën: , ,

De grote klokkenbundel

Oefenen met de klokken is een belangrijk item in de rekenlessen. Vaak duurt het even voordat alles goed geautomatiseerd is en merk je dat klokkijken eigenlijk te weinig voorkomt in je methode. Daarnaast is het ook gewoon leuk om je leerlingen extra te laten oefenen met de klokken.

Daarom heb ik deze bundel ontwikkeld, met wel 7 verschillende activiteiten om het oefenen met de klokken nog leuker te maken.  In totaal zijn er 23 varianten van deze activiteiten en vind je 105 pagina’s met materialen om het klokkijken onder de knie te krijgen.

Wat vind je allemaal in de grote klokkenbundel?

  1. Klok labels voor rond je analoge klok, in de volgende kleuren: aqua, blauw, geel, groen, oranje, paars, rood en zwart.
  2. Mix en koppel kaartjes: analoog/tekst, digitaal/tekst, analoog/digitaal.
  3. Bingo: analoog/tekst (2 versies), digitaal/tekst (1 versie). Elke bingo heeft 10 verschillende bingo kaarten.
  4. Spin de klok: 3 versies met ieder 4 varianten.
  5. Hoe lang duurt het: 5 levels opbouwend in moeilijkheid.
  6. Domino: analoog/tekst, analoog/digitaal.
  7. Memory: digitaal/analoog (5 versies).
  8. Het klokkenmysterie: 2 versies.

Bij elk spel vind je een aparte uitleg en lees je de andere benodigdheden. Denk aan dobbelstenen en fiches.

Je ontvangt deze bundel als downloadbare PDF.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.