Werkboekje rekenen: thema Sinterklaas voor de bovenbouw

wie-stal-de-chocoladeletters-cover

Bestel nu

Let op: je ontvangt dit document alleen als downloadbaar bestand.

4,00

Categorieën: , , ,

Werkboekje rekenen: thema Sinterklaas voor de bovenbouw

Dit is een werkboekje voor de Sinterklaas periode speciaal voor de bovenbouw.

Er is een groot probleem! Alle chocoladeletters van Sinterklaas zijn gestolen! Het pakhuis is op een stapel lege verpakkingen na helemaal leeg! Wie van de 8 verdachten heeft dit op zijn geweten? Maak de rekenopdrachten en streep steeds een of twee verdachten weg. De verdachte die op het eind van de opdrachten nog over is, is de dader!

In dit werkboekje Sinterklaas vind je 5 verschillende rekenopdrachten om de diefstal van de chocoladeletters op te lossen. Naast het werkboekje krijg je ook een antwoordenboekje bij de aanschaf.

De volgende opdrachten komen terug in het werkboekje: cijferend vermenigvuldigen, cijferend delen, cijferend optellen van geldbedragen, gemiddelde snelheid berekenen en coördinaten plaatsen op een assenstelsel.

Dit werkboekje is met name geschikt voor leerlingen in groep 7/8 en kan uitstekend ingezet worden als klaarwerk of als opdracht op de weektaak.

 

Dit werkboekje is ook onderdeel van de themabundel feestdagen.

LET OP: DIT PRODUCT ONTVANG JE ALS DOWNLOAD!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.