jufjoanne.nl richt zich naast inspiratie geven aan leerkrachten ook op het geven van trainingen, workshops en inspiratiesessies voor leerkrachten en teams.
"Het mooiste dat je een kind kunt geven, is een kans!"
Ben je op zoek naar een onderwijsprofessional met ervaring uit de praktijk én een goede dosis energie om een team te kunnen inspireren? Dan ben je bij juf Joanne.nl zowel offline als online op de goede plek.

Online biedt jufjoanne.nl de volgende mogelijkheden aan:

Aan de slag met executieve functies 

E-learning executieve functies

Juf Joanne richt zich naast inspiratie geven aan leerkrachten ook op het geven van trainingen, workshops en inspiratiesessies voor leerkrachten en teams.

Deelonderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: versterken van executieve functies bij leerlingen in de klas, het vergroten van het eigenaarschap bij leerlingen, EDI en het inzetten van coöperatieve werkvormen tijdens de les. 
Executieve functies en Eigenaarschap zijn een hot topic in onderwijsland. Er wordt veel over gesproken in teams en men wil er gericht mee aan de slag. Maar hoe? Hoe pak je dit aan binnen je team of binnen je klas of met die ene leerling?

Ik bied op maat gemaakte workshops/ teamtrainingen/inspiratiesessies op de onderwerpen Executieve Functies (basis en gevorderd) en/of Eigenaarschap. Neemt u gerust contact op voor meer informatie!

Enkele reacties van deelnemers:

“Juf Joanne weet waarover ze praat, ze is enthousiast en geeft veel praktische tips.”
“Door deze workshop heb ik meteen zin om morgen aan de slag te gaan.” 

Mijn workshops en teamtrainingen geef ik met veel passie en enthousiasme. Ik vind het belangrijk dat mijn workshops en trainingen praktisch zijn. Het is mijn missie dat deelnemers meteen de volgende dag het verschil kunnen maken in hun onderwijspraktijk.

Workshops door jufjoanne.nl 

Juf Joanne komt langs op locatie voor een workshop of teamtraining op maat.

Meer informatie vind je hier:

Workshop executieve functies 

Workshop eigenaarschap 

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met een leuke weggever en veel inspiratie.
Ik gebruik je gegevens alleen voor deze nieuwsbrief en deel ze niet met derden.
Je kunt je altijd afmelden met de link onderaan de nieuwsbrief.