Oefenen met werkwoorden

oefenen_met_werkwoorden_cover

Bestel nu

Na betaling ontvang je de mail met de factuur en de downloadlinks in je mailbox. Deze mail wil wel eens in je spambox terechtkomen.

*** Let op! De aanschaf van deze digitale download geeft standaard gebruiksrecht voor slechts één persoon / individuele leerkracht of één klas binnen een school. Gebruik je het materiaal in meerdere klassen op school? Dan dien je meerdere licenties aan te schaffen. Het aantal benodigde licenties kun je selecteren voordat je het product in je winkelmand plaatst.

4,0011,00

Oefenen met werkwoorden

Vind je het lastig om geschikte materialen te vinden waarbij leerlingen samen kunnen oefenen met het vervoegen van de werkwoorden?

Dan is dit leermiddel een aanrader! In dit leermiddel vind je 6 verschillende spellen:

  1. vier op een rij
  2. race naar de finish
  3. boter kaas en eieren
  4. vang het voorwerp
  5. dobbel de vorm van het werkwoord
  6. kamertje verhuren

De spellen hebben weinig voorbereiding nodig. Bij elk werkblad staat precies uitgelegd wat je nodig hebt (dobbelsteen, pionnen of fiches), de spelregels zijn beschreven en zijn voorzien van een korte uitleg.

Van elke spel zijn er per leerjaar twee verschillende versies.

Dit leermiddel is er voor groep 6, groep 7 en groep 8.

Groep 6: werkwoorden tegenwoordige tijd

Groep 7: werkwoorden tegenwoordige tijd, verleden tijd en voltooid deelwoord (zwakke en sterke werkwoorden)

Groep 8: werkwoorden tegenwoordige tijd, verleden tijd, voltooid deelwoord, gebiedende wijs en het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord.  (sterke en zwakke werkwoorden; werkwoorden uit het Engels)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenen met werkwoorden” te beoordelen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.