De materialen van http://jufjoanne.nl zijn gemaakt om te gebruiken op school of in andere situaties waarbij het met kinderen gedeeld kan worden.
Alle materialen zijn met zorg gemaakt door mij. Het is niet toegestaan om dit materiaal te verspreiden onder je eigen naam. Bij het plaatsen van materiaal op een site/blog moet de link verwijzen naar het bericht op http://www.jufjoanne.nl. Verwijzen naar de directe download is niet toegestaan
De recensies en blogs zijn geschreven om gelezen te kunnen worden door iedereen die het interessant vindt. Verwijzen naar de inhoud van een recensie of blog op een andere site/blog is toegestaan met een link naar het bericht op http://www.jufjoanne.nl. Het is niet toegestaande inhoud van een bericht volledig over te nemen of de inhoud deels of helemaal te delen onder je eigen naam.

Affiliate links

Met name voor boeken staan er affiliate links op mijn website. Een voorbeeld hiervan zijn de links naar bol.com. Als je via mijn site iets bij hen koopt, krijg ik een commissie. 

Gesponsorde blogs

Een gesponsorde blog is een blog waarvoor ik betaald word door een bedrijf. Dit vermeld ik onderaan het geschreven bericht door te laten weten dat het een samenwerking is met daarbij de naam van het betreffende bedrijf. Ook hierin geef ik mijn eigen mening en deze blogs sluiten aan bij het onderwijs, want daarop is mijn site gericht.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of andere suggesties, dan kun je altijd hieronder reageren of een mailtje naar mij sturen info@jufjoanne.nl!

Ontvang elke maand een nieuwsbrief met een leuke weggever en veel inspiratie.
Ik gebruik je gegevens alleen voor deze nieuwsbrief en deel ze niet met derden.
Je kunt je altijd afmelden met de link onderaan de nieuwsbrief.