Review: TikTokTerror

TikTokTerror

In TikTokterror maakt Jason met zijn drie vrienden TikTok-filmpjes waarin ze op zoek gaan naar geesten op verlaten locaties. Ze nemen daarbij challenges aan van kijkers. Hun leven verandert voorgoed wanneer ze worden uitgedaagd om te overnachten in de kliniek Sanatorim du Basil, midden in de Ardennen. Er is geen weg terug als één van de vrienden verdwijnt… Welk geheim huist in het verlaten gebouw? En komen ze levend de nacht door?

Aantal sterren:
5/5

TikTokTerror

Dit boek is het eerste deel van de nieuwe serie Creepy Bones. Een boekenserie waar horror vermengd wordt met de nieuwste technologie, zoals live gaan op je TikTok-account. Een account van 4 vrienden die (bijna) alles doen voor de likes, de views en de volgers. Dus ook een ritje naar de Belgische Ardennen om in een verlaten gebouw op “spokentocht” te gaan. Een avontuur waarbij ze gebruik maken van allerlei moderne apparatuur om paranormale activiteiten te kunnen meten. Michael Reefs weet je ook in dit boek weer vanaf de eerste bladzijde te boeien. Doordat het verhaal met een spannend avontuur begint, is het lastig weg te leggen. Verder heeft ook dit boek de kenmerkende korte zinnen en hoofdstukken. Door de beschrijvende schrijfstijl heb je het gevoel dat je live met de vier vrienden meekijkt en word je volledig in het verhaal gezogen. 

Blogtour: Bloedjacht bij TikTokTerror

Wist je dat Michael Reefs een toffe winactie heeft georganiseerd bij dit boek? Onder dit stukje tekst vind je een afbeelding van een bloeddruppel met daarin de letter E. Met deze letter en letters die je bij andere bloggers hebt gevondenen nog gaat vinden, kun je de woordzoeker op de site van de schrijver compleet maken en dus oplossen en maak je gewoon kans op een fantastisch boekenpakket! Ben jij na het lezen van TikTokTerror ook helemaal fan spannende boeken? Klik dan zeker op de afbeelding! Morgen komt er een letter online bij Stoerleesvoer. Ook een fantastische site voor het opdoen van boekeninspiratie!

Niet voor iedereen geschikt

Uitgeverij Billy Bones geeft op de kaft van het boek altijd in 3 woorden weer wat je in het boek kunt verwachten. Bij TikTokTerror las ik: spanning, horrorhuis en geesten. Nou, daar was geen woord van gelogen! Het is dat ik dit boek lekker op een bankje in de zon kon lezen, want ’s avonds had ik vast geen oog meer dichtgedaan. Man, man wat een avontuur beleven Jason, Nathan, Maeve en Nola! Mijn huidige groep 8 zou ik dit boek niet in handen moeten geven, want dat zou slapeloze nachten tot gevolg hebben. Mijn eigen pubers daarentegen zouden hier heel goed van kunnen genieten. Deze nieuwe serie is echt geschikt voor pubers van 12 jaar en ouder. Ik ben alleen bang dat mijn kids nu ook aan urban exploring willen gaan doen i.p.v. alleen maar kijken naar enge filmpjes op YouTube of TikTok. Ik kan in ieder geval niet wachten op het vervolg van dit boek, want het einde was toch wel weer een echte cliffhanger! 

Koop het boek via libris.nl en zorg dat het geld bij een boekhandel terechtkomt of bestel het bij bol.com via onderstaande afbeelding.

Hartelijk dank Michael Reefs dat ik weer mee mocht doen met een van je blogtours! 

Geef een reactie

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.