Review: Vies tekenen doe je zo!

vies tekenen doe je zo

Vies tekenen doe je zo! is het allervieste boek voor wie van tekenen houdt. Volle luiers en schimmelkaas, een haring et uitjes en een glibberige pad… Met dit boek ga je stap-voor-stap aan de slag met dit boek en bezorg je straks iedereen de rillingen met jouw vieze tekeningen. 

Aantal sterren:
5/5

Vies tekenen doe je zo!

Kawaii tekenen in mijn klas is populair. Dus zijn de boeken van Leon Römer populair in mijn klas. En dat snap ik helemaal. Even een ontspan momentje als er tijd over is, als je niet naar buiten kunt omdat het te hard regent of gewoon omdat ze het verdiend hebben. Leerlingen pakken makkelijk naar deze boeken. Maakt niet uit of het jongens of meisjes zijn. De stap voor stap tekeningen zorgen ervoor dat iedereen het wil en durft te proberen. Ook al vinden velen dat het eindresultaat toch anders is dan het voorbeeld. Ze blijven lekker oefenen. 

Urenlang vermaak met een boek

Met een titel als “Vies tekenen doe je zo” is de aandacht al getrokken. In het boek vind je ook nog eens meer dan 50 verschillende “vieze dingen” die ook nog eens in moeilijkheidsgraad variëren. Zo is er voor elk kind wel een grappig onderwerp om te tekenen. Zelf zet ik zo af en toe de boeken eens op de weektaak. Het zorgt voor enthousiasme bij de kinderen en je spreekt weer eens andere kanten van het kind aan. Soms vragen kinderen ook of ze een boek mogen lenen om in de pauze iets na te tekenen. Ik vind het dan ook heel tof dat er naast de twee schattige boeken nu ook dit boek is. Misschien is er ook nog wel genoeg vulling voor een vierde boek? Dan met als titel “Stoer tekenen doe je zo!”. 

Koop het boek via libris.nl en zorg dat het geld bij een boekhandel terechtkomt of bestel het bij bol.com via onderstaande afbeelding.

Hartelijk dank Uitgeverij Volt voor het toezenden van dit vieze boek! Deze review bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.