Winkelwagen

Geen producten in je winkelmand

Tijd om de balans op te maken

balans

De dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn bij uitstek de momenten om terug te kijken op het jaar. 2020 was en is natuurlijk een heel vreemd jaar gebleken met heel veel onrust. Helaas zijn we nog niet van Covid19 af en starten we (in Nederland) na de kerstvakantie weer met afstandsonderwijs. Ik hoop dat iedereen profijt heeft van de vorige periode. Ik hoop ook zo snel mogelijk weer fysiek les te mogen geven, als dit natuurlijk verantwoord is. Persoonlijk was 2020 voor mij een heel mooi jaar. Mijn website trekt steeds meer bezoekers en ook het aantal deelnemers aan mijn professionaliseringen stijgt nog steeds. Even wat getallen op een rijtje 🙂 

In 2020…

  • liet ik een bedrijf 1 compleet nieuwe website maken;
  • ontwikkelde ik 2 professionaliseringen rondom executieve functies; 
  • ontwikkelde ik 20 nieuwe leermiddelen;
  • ontwikkelde ik 40 nieuwe downloads;
  • schreef ik 43 reviews over boeken;
  • schreef ik 51 blogs.
  • was 81% van de bezoekers voor het eerst op mijn website;
  • bijna 81% van mijn volgers woont in Nederland;
  • ruim 15% van mijn volgers woont in België.
spellingdictee
spellingdictee

Als ik al die getalletjes zo lees, dan duizelt het me bijna. Gemiddeld besteed ik tussen de 15 en 20 uur per week aan jufjoanne.nl Daarnaast werk ik ook nog steeds gewoon in het onderwijs. Van de zomervakantie tot de kerstvakantie werkte ik 3 dagen i.v.m. vervangingsproblemen. Het was ontzettend leuk om te doen, maar ik ben erg blij dat het straks een dag minder is. Ook die ene dag groep 6 wilde ik elke maandag goed voorbereid starten en investeerde ik in groepsvorming door middel van coöperatieve werkvormen en het geven van boeiende lessen. De balans sloeg wel wat door met veel werk en weinig tijd voor mezelf. 

De plannen voor 2021…

Uitbreiden! Volgend jaar ga ik gewoon verder met jufjoanne.nl. Samen met een vriendin ben ik bezig met het maken van een inspiratiegids. Ik blijf downloads en leermiddelen ontwikkelen en ook in 2021 wil ik weer volop blogs en reviews schrijven. Mijn droom is dat er minimaal drie keer per week een nieuwe blog op mijn site verschijnt, maar tijdtechnisch gezien wordt dat een hele uitdaging. Daarom ben ik op zoek naar gastbloggers!

Vind je het leuk om te schrijven? Deel je graag je ervaringen, DIY projecten, informatie over de ontwikkeling van kinderen, recensies van boeken of  toffe lessen? Dan ben ik op zoek naar jou!  Klik hier voor meer informatie. 

Geef een reactie

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.