Op de drempel van 2020 maak ik toch nog een paar lijstjes.

Op de drempel van 2020 kijk ik terug naar mijn wintersportvakanties en maak ik toch nog een paar lijstjes. Net als vorig jaar vier ik met mijn gezin Oud en Nieuw in de sneeuw, maar wat een verschil met vorig jaar! Vorig jaar hebben we van de 6 dagen er maar 4 kunnen skiën. We hebben die hele week geen zon gehad en het was koud, veel wind en enorm veel sneeuwval! Dit jaar is alle sneeuw gevallen voordat wij kwamen en hebben we alleen nog maar zon gehad! Het is heerlijk.

Toch, zo op de grens met 2020, kijk ik terug op afgelopen jaar. In maart van dit jaar begon ik namelijk met het ontwerpen van leermiddelen en bloggen op mijn website. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik dit zo leuk zou vinden en dat er zoveel leuke dingen op mijn pad zouden komen.

Top 10 leermiddelen van juf Joanne:

10. Rekencircuit (bundel): tafels 1 tot en met 10

9. Rekencircuit metriek stelsel: spellen voor de bovenbouw

8. Werkboekje rekenen: thema Kerst

7. Werkboekje rekenen: thema Sinterklaas

6. Doolhoven: breuken en procenten 1

5. Ontwerp jouw eigen pretpark

4. Klassenmanagement thema Cactus

3. Hoe overleef ik de eerste schoolweken

2. rekencircuit metriek stelsel: inhoud

  1. dagboek van een reiziger

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *